Generatia uploadata la retea

29 04 2013

Am mai vazut-o pe aia cu check-in la catedrala in noapte de Inviere sau la slujba de Paste. Dar chiar o poza cu preotul care ii da anafora la roaba Domnului Denisa L…… ? La cum arata fata asta, dupa un post intreg, cred ca orice nutritionist i-ar recomanda regim alimentar in continuare, dar asta e o alta discutie. Din pacate, cred ca urmatorul check-in a fost la Istambul in Complex, in genul “cu fetele la una mica :))) Ce ne mai place shaormaaa!!! Istambul KEBAB” ?

Dar totusi ce urmeaza? La nunta, iti dai check-in in altar ? La inmormantare, check-in la Pomenirea? Tot pe modelul asta dupa operatia de apendicita, check-in la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara ?

Dupa generatia hi5, a venit generatia conectatilor la tot??? Recent mi-am instalat Office 2013. In dimineata asta, deschid Excelul si fiind prima oara cand l-am utilizat dupa update mi-a pornit ceva clip de prezentare cu imbunatatirile fata de editia principala, ghici ce??? Poti sa iti sincronizezi tabelele din computer cu Facebook-ul, cu Twitter-ul, probabil cu Google Drive-ul, etc . . .

In principiu, in ziua de azi, orice pot sa iti uploadezi pe net, un lucru bun doar in principiu, cel putin din punct de vedere meu de vedere. Oi fi eu mai conservator dar eu consider ca asta ne agraveaza dependenta de tehnologie. E doar o parere.

Indiferent de asta si indiferent daca situatia de fata e amuzanta sau nu, Manastirea Curtea de Arges a vazut in dependenta oamenilor de tehnologie o modalitate de a ii apropia de Dumnezeu. Si-au dat si ei seama ca tehnologia ii face pe oameni comozi, si vorba aia, Doamne iarta-ma, dar nici dracu nu iti vine la biserica sa stea in picioare sa iti asculte tie ca preot, o slujba de ore intregi pentru cele 15 cuvinte pe care le intelege din ce urlii/canti intelegibil.

Incheind intr-o nota pozitiva, va doresc ca sarbatoarea Pastelui sa va aduca simbolic lumina, in primul rand in minte si sa va calauzeasca neuronii in luarea de decizii bune care cel putin, de sarbatori sa nu va duca la urgente in urma feluritelor excese.

P.S. : Mai jos e mirifica poza care a inspirat post-ul asta. :))) Si culmea frate, singura persoana care a dat like la poza asta e o oarecare “CosMina” care considera ca cea mai de baza regula morfologica (numele de persoane incep cu majuscula, aceasta fiind singura litera “mare” din tot cuvantul).

seriouslys

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: